iOS @AppleiOS alkalmazásokmobil alkalmazásokMi újság

A WhatsApp bemutatja a Saját névjegyeket, kivéve iOS rendszeren Profájl Fotó, Utoljára látott, Névjegy

Hogyan lehet elrejteni a képet proszál és "utoljára látott" a WhatsApp-ból bizonyos kapcsolatokhoz?

WhatsApp eléggé megoldás biztonságos az adás és a vétel szempontjából amikor szöveg-, hang-, videó- ​​és fájlmegosztásról van szó. Módszerei beszélgetés titkosítása eddig nem hallottunk az esetekről WhatsApp beszélgetéseket, hogy valaki lehallgathassa őket.

A WhatsApp jövőbeli verzióiban a vállalat meta (pl. Facebook Inc.) bemutatja iOS rendszeren a felhasználók választási lehetősége aki a névjegyzékből láthatja őket képét proFil (Profényképfájl), amikor utoljára online voltak (Utoljára látva) vagy információkat proban ben (Rólunk).

Ezeket az adatvédelmi lehetőségeket régóta kérik a felhasználók, és a várakozásnak vége.

A WhatsApp verziótól kezdve 2.21.230.15 iOS/iPhone rendszerhez (jelenleg béta a tesztelők számára) a felhasználók élvezhetik a lehetőséget "Kapcsolataim Kivéve… ”A képhez proszál, for az alkalmazás utolsó használatának időpontjának elrejtése (utoljára látott) és információért profil. Tehát ha olyan névjegyei vannak a WhatsApp listában, amelyeket nem szeretne látni ProFényképfájl, Rólunk vagy Utoljára látva, a WhatsApp jövőbeli verzióiban elrejtheti ezeket az információkat az alkalmazás elől.

Jelenleg a ProFotó, Utolsó megtekintés és Névjegy fájlokat, csak olyan adatvédelmi lehetőségek vannak, amelyeken keresztül bárki láthatja őket (Everyone), korlátozhatjuk a hozzáférést csak a címjegyzékben lévő névjegyekre (Saját névjegyek), vagy dönthetünk úgy, hogy ne lássuk őket ( Senki):

Hogyan működik a „Saját névjegyek, kivéve…”, a WhatsApp „Adatvédelem” beállítása?

1. Nyissuk meg a WhatsApp alkalmazást az iPhone-on, és menjünk a "Fiók" beállítások menübe? "Magánélet".

2. Az „Adatvédelem” első lehetőségei azok, amelyek érdekelnek minket: Utoljára látott, Profájl Fotó, Névjegy.

3. Ha szeretnénk a képünket proA WhatsApp szálat bizonyos kapcsolatok ne lássák, megnyitjuk a "ProFényképfájl”, kattintson a gombraKapcsolataim Kivéve… ”És válassza ki azokat a névjegyeket, akikről nem akarjuk látni a képünket promenet.

Ezt tudnia kell, ha néhány elérhetőséget választunk hogy ne lássam, mikor nyitottam meg utoljára a WhatsApp-ot, nem fogjuk látni a jelenléti állapotukat - Utoljára látott azoknak a névjegyeknek sem. Funkció "Kapcsolataim Kivéve… ”Ugyanúgy viselkedik a korlátozott kapcsolatok esetén, mint a „Senki” opció. Ha nem akarjuk, hogy az „Utoljára látott” állapotunk megjelenjen, akkor a kapcsolatainkat sem láthatjuk.

Az új WhatsApp funkcióbújj el utoljára, profájl fotó, kb"Az lesz a legtöbb probabil 2021 végén indult.

lopakodás

Informatikai cikkek, kütyük és mobiltelefonok szerkesztője.

Hagy egy Válaszol

Vissza a lap tetejére gombra