iOS @AppleiOS hírekiPadiPhoneMOBILE TIPS

Hogyan lehet teljesen visszaállítani az iPhone vagy iPad iOS 11 (Erase All Content and Settings)

Nem tudjuk pontosan, hogy van-e előnézeti hiba iOS 11De a telepítés után sok felhasználó panaszkodik, hogy Nem tudom iPhone-ot vagy iPad-t teljesen visszaállítani. A "Erase All Content and Settings"Semmilyen módon nem válaszol.

Úgy tűnik, hogy ez a hiba szorosan kapcsolódik Apple IDCPC bejelentkezve iPad vagy iPhoneÉs a probléma megoldásának áll logoff iCloud-fiókot az eszközről.

Hogyan állíthatom be és törölhetem az iPAQ vagy iPad iOS 11 összes adatait?

Először meg kell töröljük az iOS 11 Beta frissítési profilt. A profil törlése nem vezet downgrade Visszaállítás után.

megy beállítások > általános > profil

sajtó iOS Szoftver Beta Profile és a "eltávolítás Profile".

Törlés után proAz iOS Beta szoftver szálát tiltjuk Apple Eszköz azonosító. Lépjen a "Beállítások" elemre, és kattintson a menü első lehetőségére, ahol a felhasználónév található, majd "Kijelentkezés".

A fading iCloud adatok jelen az eszközön.

E lépés után befejeződik tudunk lépni törlése és visszaállítása Az eszköz iOS 11.

beállítások > általános > addig futunkvissza”- az utolsó lehetőség alul> Erase All Content and Settings.

Proaz adatok törlése és az általános visszaállítás néhány percet vehet igénybe. Az eszköz újraindítása után iOS 11 Beta verzióval is rendelkezik, de ahhoz, hogy továbbra is kapjon frissítéseket erre a verzióra, újra regisztrálnia kell az eszközt a Apple Software Beta Program. 

Címkék

Hagy egy Válaszol

Mobilalkalmazások, oktatóanyagok és hírek:
SKLEP C6- NOKIA OVI, a GOOGLE, PERSONALIZACJA, aplikasi java Sony Ericsson j108i, Chamade hamis Insta nincs java, Mac oyunlar java, تحميل واتس اب سامسونج s5222, Update.lgmobile.com,
Vissza a lap tetejére gombra
közel