iCloudiOS @AppleiPadiPhoneMOBILE TIPS

Hogyan tudjuk engedélyezni vagy letiltani iCloud biztonsági mentés az iPhone vagy iPad

Amennyiben bármilyen baleset / esemény A biztonsági mentés (mentés) Azt mondhatjuk, hogy ez az egyetlen megváltás nekünk visszaállítjuk az adatokat az iPhone-ról vagy iPad. Függetlenül attól, hogy az iPad vagy az iPhone fizikailag helyreállítható-e, akár a kár vagy azért, mert lopásAdataink lehet biztonságban, ha van egy tartalék periodikusan iCloud-fiókot.

(Háttér) a mobil eszközök AppleMeg lehet tárolni iCloud-fiókot vagy egy Windows PC vagy Mac iTunes-on keresztül.
Nem javasoljuk letiltani hát az iPhone vagy iPad, mint ha megtalálja hely a merevlemezen vagy iCloud sokkal fontosabb, mint adat iDevice években.

Hogyan tilthatja le az iCloud biztonsági másolatot iPhone, iPad és iPod Touch készüléken?

Ha nincs elég tárhely a iCloud, és nem szeretné frissíteni a tervet a díjat, akkor letilthatja hát az iPhone, iPad vagy iPod.

beállítások > általános > Tárolás és iCloud használata > Kezelése Tárolás (Ahogy iCloud)

In "Kezelése Tárolás„(Opció iCloud) alatti”A mentések„Azokat az eszközöket, amelyek a mentést iCloud. Kattintson a készülékre elérni Biztonsági lehetőségek.

Ezután nyomja meg: Törlés Backupmajd Kikapcsolás & törlése.

Ezután át a jelszót, hogy letiltja a iCloud biztonsági mentés.

Mint azt bizonyára észrevették a screenshotok fenti iCloud biztonsági mentés letilthatja a készülék egy másik készülékkel. Feltéve, hogy mindkettő csatlakoztatva ugyanahhoz a fiókhoz iCloud / Apple ID.

Címkék

Hagy egy Válaszol

Mobilalkalmazások, oktatóanyagok és hírek:
برامج samsunG Gt S5222,
Vissza a lap tetejére gombra
közel