Facebookmobil alkalmazásokMi újság

Hogyan törölhet mindent, amit a Facebook tud a tevékenységeiről

Törölje a Facebook-kapcsolatok előzményeit más webhelyeken és alkalmazásokban

Ha Facebook felhasználó, akkor valószínű, hogy egyszer nem döntött úgy, hogy bejelentkezik egy webhelyre vagy bejelentkezik egy alkalmazásba a Facebook-fiókjával. Ez sokkal kényelmesebb módszer, mint a felhasználók könnyebbé tétele minden webhelyen és minden alkalmazásban. A Facebook-hoz kapcsolódás egy alkalmazáshoz vagy egy webhelyhez olyan költségekkel jár, amelyeket elméletileg nem érzel, de vannak. Miután úgy döntöttünk, hogy kapcsolatba lépünk a Facebook-lal egy weboldalon vagy egy alkalmazásban, a Facebook-társaság tudni fogja, mi érdekli területünket, és harmadik felek alkalmazásaival való kapcsolatunknak megfelelően hirdetéseket és cikkeket fog eljuttatni.

Tavaly a Facebookot arra kényszerítették, hogy a felhasználók hozzáférést kapjanak a teljes Facebook-fiók-előzményeik törléséhez harmadik fél webhelyein és alkalmazásaival. Bár a vállalat bejelentette, hogy ez 2018-tól fog megtörténni, csak most, 2020 elején, a felhasználók ezt a lehetőséget választják.
Hasonló a cookie-khoz és gyorsítótárakhoz egy internetes böngészőben (Chrome, Firefox, Safari. Opera stb.).
A legújabb Facebook alkalmazásfrissítés a Android és iOS, a Facebook bevezette a felhasználó számára az előzmények törlésének lehetőségét.

Hogyan lehet törölni a Facebook-fiók webhelyekkel és alkalmazásokkal való interakciójának előzményeit

A legegyszerűbb a mobil alkalmazás Android vagy iOS. Először is ellenőrizze, hogy rendelkezik-e a Facebook alkalmazás legújabb verziójával.

1. Beállítások és adatvédelem
2. Beállítások
3. Facebookon kívüli tevékenység
4. Előzmények törlése

Ezt a lépést követően a harmadik felekkel folytatott kapcsolat teljes története törlődik, de ne feledje, hogy lehetséges, hogy hitelesítést végezzünk néhány olyan webhely és alkalmazás után, ahol a Facebook-fiókját hitelesítésre használta.

Ez a művelet ne törölje a keresési előzményeket a Facebookon vagy más alkalmazáspreferenciák. Szigorúan utal a Facebook harmadik felekkel folytatott kapcsolatára.

Címkék

Hagy egy Válaszol

Vissza a lap tetejére gombra
közel