Főoldal / ANDROID - GOOGLE / STOP REMOVE Google+ Kapcsolatok szinkronizálása Android és a Google Kapcsolatok

STOP REMOVE Google+ Kapcsolatok szinkronizálása Android és a Google Kapcsolatok

hirdetések

Talán arra törekszik, hogy legyen egy igazi versenytársa Facebook (Még a mobiltelefon) Google eszköz kerül minden telek Android, Alkalmazás Google+. Nem lenne probléma, de ez app automatikusan szinkronizálja a kapcsolatokat Google+ és hozza őket, hogy a könyvtárat (Névjegyzék). Tehát, hogy az éjszaka felébredtem, hogy néhány barátom ... "már duplázott." Névjegy kétszer szerepel Névjegyzék.

Megelőzése és / vagy megoldani ezt a problémát, a legegyszerűbb módszer, hogy kapcsolja ki a naptár szinkronizálása a kapcsolatok Google+ kb.

Szinkronizálás leállítása kapcsolatot a címjegyzékben kapcsolatok Google+.

1. Nyissa meg a Google+> Settings.

Google Plus - beállítások

2. A "Settings", megy a fiók nevét (az Accounts Settings).

Google Plus - fiókok beállításai

3. Miután a fiók beállításai "Kapcsolatok".

Google Plus - Kapcsolat beállítások

4. In "KapcsolatokTörölje mindkét lehetőséget.

1. Folyamatosan kapcsolatot naprakészek - Alapvetően ezt az opciót hozza kapcsolatokat Google Plus in Android Kapcsolatok.

2. Javítani javaslatokat.

Screenshot_2013-10-16-17-34 03-

Miután szüntesse meg a két lehetőség, az összes névjegyet a Google+ vagy eltűnnek Android Kapcsolatok. Ez segít megelőzni az ismétlődő névjegyek és jelenléte kapcsolatok, akik nem észleltek semmilyen számot.

amtelefon.comVegye Google Plus Kapcsolatok az Android Elérhetőségek.

Hagy egy Válaszol

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra. Kötelező kitölteni *

*

arabbolgárEgyszerűsített kínai)Hagyományos kínai)horvátcsehdánhollandMagyarésztfinnFrancianémetgöröghéberhindiMagyarindonézírolaszjapánkoreailettlitvánnorvéglengyelportugálrománoroszszerbszlovákszlovénspanyolsvédthaitörökukránvietnami